Skip to content

Armada Breeding en Selecta One samenwerking in Colombia en Kenia

Selecta One en  Armada hebben een overeenkomst getekend over de  verkoop en distributie van snijchrysanten in Colombia en Kenia, vanaf 2022.

 

Selecta One en Armada Breeding laten weten dat de twee bedrijven een strategische samenwerking zullen starten vanaf 2022. De markt voor snijchrysanten in Kenia en Colombia zal worden overgedragen aan Selecta One.

De formalisering van een  al bestaande samenwerking buit de de unieke kwaliteiten en assets van beide bedrijven uit in een constructieve samenwerking; voor Selecta One zijn het veredelingsprogramma en genetica van Armada een waardevolle toevoeging aan hun eigen sortiment, waarbij de succesvolle leveringsketen,  de wereldwijde testlocaties en marketing en sales teams weer relevant zijn voor Armada. We zien in Selecta One een strategische partner waarbij beide bedrijven vanuit hun expertise leiding geven aan het bereiken van hun doelen. We delen het gemeenschappelijke doel om ons bereik onder afnemers uit te breiden en te benadrukken hoe klanten worden bediend door sterke genetica en ze in de markt te plaatsen door een succesvolle keten”, aldus Gerard Lentjes, CEO van Armada.

Armada heeft zich gespecialiseerd in het genetisch verbeteren en creëren van nieuwe variëteiten van chrysanten gedurende de afgelopen 15 jaar en etaleert een rijke collectie van gevuldbloemige, enkelbloemige en diverse interessante noviteiten. Jordi Caballeria, GM snijbloemen van Selecta One zegt” We zijn blij met de ondertekening van deze strategische overeenkomst, we zien het als een win-win situatie voor beide partijen en een echte stimulans voor de groei van Selecta One en een verrijking van ons sortiment: dit strategische partnerschap biedt ons de mogelijkheid om nieuwe, aantrekkelijke rassen te introduceren in belangrijke markten. Synergie voordelen staan centraal voor beide partijen.”

In de tussentijd zullen zowel Armada als Selecta One nauwer gaan samenwerken en doorgaan met het leveren van uitstekend plantmateriaal. Als u geïnteresseerd bent of andere vragen heeft,  zijn de teams van  Selecta One en Armada Breeding altijd beschikbaar.