Skip to content

Flower Trials 14-17 juni 2016

Van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 juni vinden weer de grootste bloeiproeven in de sierteelt in Nederland plaats, de jaarlijkse Flower Trials. Ook Armada Young Plants geeft u een kijkje in de kas en toont de nieuwste rassen snij- en potchrysant, pot-Asters, Dianthus, Lavendel en nog veel meer. Registreer u direct online!

Noviteiten Flower Trials 2016

Pot Aster Sunrise® serie

Een schitterende serie met alle hoofdkleuren van Aster in gevulde bloemen, dat is de nieuwste lijn pot Asters van Armada. De Aster Sunrise® serie is na jarenlang kruising en selectie werk geselecteerd op uniformiteit en groeikracht. De huidige serie is aanwezig in de kleuren: wit, roze, lavendel, blauw en paars.

Pot Chrysant Pico Exota®

De pot Chrysant Exota® series kenmerkt zich door zijn opvallend frisse, moderne bloemen. Daarnaast behoeven deze rassen weinig remstof en hebben een zeer snelle teelt. De houdbaarheid van de bloemen is uitstekend.

Dianthus Dianturi® Twinkle

Dianturi® Twinkle is een rijk bloeiende tuinplant die het erg goed doet in tuinen, borders, schalen en potten. Ideaal dus voor tuin- en terras! Dianturi® Twinkle bloeit meerdere keren per jaar en geeft felroze, heerlijk geurende bloemen. Dianturi® Twinkle is winterhard tot -15 graden Celsius. Deze variëteit kan ook zeer goed toegepast worden in stadsparken en straatbeplantingen. Dianturi® Twinkle vergt zeer weinig onderhoud en is ongevoelig voor ziekten en plagen.

Bekende rassen

Onze top 10 van producten zijn:

 1. Dianthus Dianturi® Twinkle
 2. Lavendel Havanna®
 3. Multiflora MovieStars®
 4. Pot Aster Sunrise®
 5. Pot Chrysant Derlei®
 6. Pot Chrysant Mutinova Bloom Series
 7. Pot Chrysant Pico®
 8. Pot Hypericum Miracle®
 9. Pot Roos Star®
 10. Santini Blink®

Openingstijden De Lier

De Flower Trials bij Armada Young Plants in De Lier zijn te bezoeken van:

 • dinsdag: 08:00 – 18:00 uur
 • woensdag: 08:00 – 18:00 uur
 • donderdag: 08:00 – 18:00 uur
 • vrijdag: 08:00 – 16:00 uur