Skip to content

邂逅Armada团队

Armada aanwezig op IFTF en FHTH

Van 4-6 november zal in Vijfhuizen de jaarlijkse IFTF worden gehouden. Armada zal aanwezig zijn op dit grote tuinbouwevenement. In een gecombineerde stand met DecoNova zal een groot deel van ons sortiment en onze nieuwste introducties te bewonderen zijn. Onze stand op de IFTF is: C2.04. De beurs is open van 10.00 – 18.00.
Te zien zijn o.a. de nieuwste BlackBeauty santini’s, mutanten in de Moviestars®, veel pluischrysanten en aanvullingen op de Pico® mini potchrysanten reeks.

Op dezelfde dagen kunt u Armada en DecoNova ook ontmoeten op de Flora Holland Trade Fair in Aalsmeer in stand nr. Hal 1: 18.14. De Flora Holland Trade Fair is op woensdag en donderdag open van 9.00 – 17.00 en op vrijdag van 9.00 – 15.00 uur.

We kijken er naar uit om U op een van deze beurzen te mogen begroeten!

Armada catalogus pot producten online beschikbaar

Op de IPM in Essen is onze nieuwe catalogus met potproducten geintroduceerd. Hierin opgenomen onze nieuwste potchrysanten, Pico®, potrozen en asters. Maar ook onze nieuwe vaste planten als Dianthus, Chelone, Hibiscus en lavendel treft u hierin aan. Daarnaast uiteraard onze vertrouwde producten als Ajania, Solidago en Hypericum met ook daarin diverse noviteiten. Armada: Creating Your Varieties !!

Klik hier voor on-line versie van de nieuwe 2016-2017 catalogus voor potproducten. 

Mocht u liever een catalogus per post willen ontvangen, dan kunt u ons de contactgegevens van uw bedrijf per fax of mail toesturen. Wij zullen u zo snel mogelijk een of meer exemplaren per post toesturen.

Armada introduceert santini Nathalie

Deze week wordt op veiling FloraHolland de santini Nathalie van veredelaar Armada Young Plants geïntroduceerd. Deze nieuwe bloem wordt met 5.000 stelen per week op FH Rijnsburg/Naaldwijk aangevoerd door A.L. van Schie, onder VBN-Code 117847.

De belangrijkste kenmerken van Nathalie zijn:

 • Donker gevlamd oranje
 • Contrast met groen hart
 • Klein, donkergroen blad
 • Goed vaasleven

Armada op Plantarium 2016

Van woensdag 24 tot en met zaterdag 27 augustus vindt Plantarium plaats in Boskoop. Dit is dé internationale Vakbeurs voor de Boomkwekerij en natuurlijk is Armada Young Plants hier ook aanwezig met een eigen stand (standnummer 90).

Noviteiten Plantarium 2016

Op Plantarium laten wij u de volgende noviteiten zien:

 • Rudbeckia

 • Dianturi

 • Lavendel

 • Phlox Wizard®

 • Chelone

 • Monarda

 • Hypericum Miracle®

Openingstijden

Plantarium is dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag 27 augustus is de beurs tot 16.00 uur geopend. Meer informatie over het bezoeken van de beurs leest u hier.

Bezoek Armada op Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer

Dit jaar is Armada Young Plants voor het eerst aanwezig op de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Graag nodigen wij u van harte uit om Armada en DecoNova te bezoeken in standnummer 18.6. De Royal FloraHolland wordt gehouden in Aalsmeer van woensdag 2 tot en met vrijdag 4 november 2016.

Wij presenteren u weer een deel van ons assortiment, waaronder ook onze noviteiten op het gebied van snijbloemen en potplanten. Tot in Aalsmeer deze week.

Flower Trials 14-17 juni 2016

Van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 juni vinden weer de grootste bloeiproeven in de sierteelt in Nederland plaats, de jaarlijkse Flower Trials. Ook Armada Young Plants geeft u een kijkje in de kas en toont de nieuwste rassen snij- en potchrysant, pot-Asters, Dianthus, Lavendel en nog veel meer. Registreer u direct online!

Noviteiten Flower Trials 2016

Pot Aster Sunrise® serie

Een schitterende serie met alle hoofdkleuren van Aster in gevulde bloemen, dat is de nieuwste lijn pot Asters van Armada. De Aster Sunrise® serie is na jarenlang kruising en selectie werk geselecteerd op uniformiteit en groeikracht. De huidige serie is aanwezig in de kleuren: wit, roze, lavendel, blauw en paars.

Pot Chrysant Pico Exota®

De pot Chrysant Exota® series kenmerkt zich door zijn opvallend frisse, moderne bloemen. Daarnaast behoeven deze rassen weinig remstof en hebben een zeer snelle teelt. De houdbaarheid van de bloemen is uitstekend.

Dianthus Dianturi® Twinkle

Dianturi® Twinkle is een rijk bloeiende tuinplant die het erg goed doet in tuinen, borders, schalen en potten. Ideaal dus voor tuin- en terras! Dianturi® Twinkle bloeit meerdere keren per jaar en geeft felroze, heerlijk geurende bloemen. Dianturi® Twinkle is winterhard tot -15 graden Celsius. Deze variëteit kan ook zeer goed toegepast worden in stadsparken en straatbeplantingen. Dianturi® Twinkle vergt zeer weinig onderhoud en is ongevoelig voor ziekten en plagen.

Bekende rassen

Onze top 10 van producten zijn:

 1. Dianthus Dianturi® Twinkle
 2. Lavendel Havanna®
 3. Multiflora MovieStars®
 4. Pot Aster Sunrise®
 5. Pot Chrysant Derlei®
 6. Pot Chrysant Mutinova Bloom Series
 7. Pot Chrysant Pico®
 8. Pot Hypericum Miracle®
 9. Pot Roos Star®
 10. Santini Blink®

Openingstijden De Lier

De Flower Trials bij Armada Young Plants in De Lier zijn te bezoeken van:

 • dinsdag: 08:00 – 18:00 uur
 • woensdag: 08:00 – 18:00 uur
 • donderdag: 08:00 – 18:00 uur
 • vrijdag: 08:00 – 16:00 uur

Gerard Lentjes

Verkoop Midden Oosten, Azië, Zuid-Amerika en USA
T:+31 (0)6 – 53 391 812
Stuur mij een e-mail

Lianda Flowers start met Hamilton

Troschrysant Hamilton

aangevoerd door Lianda Flowers

Hamilton kenmerkt zich door:

 • Fris zacht roze bloem
 • Veel bloemen per tak
 • Goed vaasleven
 • Schitterend contrast tussen bloem en blad

 

Aanvoer gegevens:

 • Week 11 t/m 13: 000 tak
 • Week 14 t/m 28: 10.000 tak
 • Vanaf week 29: 000 tak
 • Productcode: 124233

 

 

 

Armada Young Plants gestart op nieuwe locatie Nieuwveen

Vanaf 1 december 2019 zullen Armada Young Plants en Armada Breeding alle bedrijfsactiviteiten voortzetten op een nieuwe locatie:

Nieuwveens Jaagpad 47
2441 EK Nieuwveen

ons telefoonnummer blijft ongewijzigd: 0174-520713.

Ons hoofdkantoor is inmiddels verhuisd naar deze nieuwe locatie. Ook zijn alle moederplanten en de veredelingsproeven over naar de nieuwe kasruimte.

De oude locatie in de Lier is verkocht vanwege een herstructurering van het glastuinbouwgebied aan de Blaker/Noordlierweg.

 

 

 

 

NIEUW: santini Tammy

De nieuwe santini Tammy is nu beschikbaar op veiling Royal FloraHolland Aalsmeer. Opvallend is de donkerrode pit die fraai overloopt in de feloranje kleur van de pompon bloemknoppen.

Eigenschappen

Santini Tammy heeft de volgende eigenschappen:

 • Pompon bloemtype
 • Herkenbaar aan de donkerrode pit in de oranje bloemen
 • Perfect voor het herfstboeket
 • Vol scherm kleine bloemknoppen

Aanvoerperiode

Vanaf week 33 worden er 12.000 per week aangevoerd op Royal Flora Holland Aalsmeer. Van Ruiten Chrysanten (VRC) uit Roelofarendsveen is exclusief aanvoerder van santini Tammy (productcode: 119057). Heeft u vragen over de aanvoer van Tammy? Neem contact met ons op.

Santini Blink® series nieuw op Royal FloraHolland

De nieuwe Santini Blink® series is nu beschikbaar op veiling Royal FloraHolland Aalsmeer. Opvallend is dat deze santini’s direct leverbaar zijn in vijf kleuren; wit, geel, roze ,rood en oranje.

Eigenschappen

Santini Blink® series heeft de volgende eigenschappen:

 • Herkenbaar aan het zwarte hartje
 • Perfect voor het boeket
 • Zeer lang vaasleven

Aanvoerperiode

Vanaf week 25 worden er 10.000 per kleur per week aangevoerd op Royal Flora Holland Aalsmeer. Vanaf week 30 worden er 17.000 per kleur aangevoerd op meerdere veillocaties. Kwekerij Waalstroom Flowers Heeselt is exclusief aanvoerder van de Blink® series.

Savio Ma

Dahui Flower Horticulture (Shanghai)Co., Ltd
Armada China
全国服务电话:+86-21-68040873
移动电话: +86 13761467933
stuur me een e-mail

Savio Ma

General Manager
Armada Young Plants China
[email protected]